Pasen

Reserveer nu je tafel voor de Pasen, 21 en 22 April. Het is laat dit jaar, maar dat betekent meer kans op lekker weer! Kom jij gezellig brunchen?

Wij hebben geen buffet, maar wel een mooie 3-gangen brunch van onze Chef Erik. Denk aan veel lekkere dingen uit het seizoen (asperge soep, frittata van asperges met Zwitserse kaas, meatloaf van lamsvlees, lokale producten en mooi vlees van de Lindenhoff). Uiteraard kunnen de kleinste mee eten voor de halve prijs en is het eerste glas Cava van het huis.

Creamy soup of Asparagus with egg and chives.

Confit of farm-chicken breast with a salad of potatoes, crayfish and curry.

Smoked eggplant with goat-cheese

Frottata of asparagus and Swiss cheese

Meatloaf of Dutch lam and bacon with sauce Romanesca.

Curd of farmers-yogurt with red fruit.

21 April22 April

10.0013:00

Deel dit bericht
Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Facebook