THE FAT BODYSURF CLASSIC

Gezond aan Zee Outdoor en The Fat Mermaid organiseren een funcontest in de maand oktober! THE FAT BODYSURF CLASSIC vindt plaats vanaf The Fat Mermaid op Scheveningen.

Bodysurfen is de puurste vorm van surfen. Geen handplanes, alleen je lijf en een paar zwemvinnen is wat je nodig hebt met een gezonde dosis stoke en lef. 

Dit lokale wedstrijdje en samenkomen van stokelingen vindt plaats op de zandbanken voor The Fat bij de best mogelijke condities in oktober.  Aan de hand van bodysurf criteria (ja, die zijn er!) wordt er door een jury (mix van deelnemers en organisatie) beoordeeld wie de meest kritische golven kan pakken. 

Hou je van bodysurfen en ben je flex in de maand oktober? Meld je dan snel aan. Wees ook welkom als je gezellig komt kijken. Na de contest wordt er bij The Fat Mermaid geproost op het goede (bodysurf) leven. 

Er zijn 20 plaatsen gereserveerd voor inspirerende kundige lokale gliders en daarnaast 16 plekken voor open inschrijving. Stuur een mail naar bodysurfclassic@thefatmermaid.nl om je aan te melden. 

Hou op onze event pagina, insta en http://www.gezondaanzeeoutdoor.nl alles in de gaten over The Fat Body Surf Classic.

THE FAT BODYSURF CLASSIC is support by The Fat MermaidGezond aan Zee OutdoorMr Meowgi en Burostreep 

Deel dit bericht
Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Facebook