THUNDER

Tess reserveerde afgelopen donderdag een leuk tafeltje voor twee personen bij ons, niets geks natuurlijk. Het was een lekker dagje, geen hete zomerdag maar prima weer om met je voeten in het zand een hapje te eten.

Tot die grote zwarte wolken die we al uren in de verte zagen, boven Scheveningen braken, precies boven onze Fat Mermaid. Er was regen, er was wind, er waren harde klappen van de onweer en al het regenwater wat boven op de boulevard neer kwam spoelde via ons terras terug naar de zee..

De mensen die eerder fijn in het zonnetje op het terras zaten waren inmiddels binnen bij een vuurtje gekropen of aan een knus tafeltje gaan zitten en werden door Mitch in de watten gelegd, het paste allemaal precies. Ondertussen werd er buiten druk opgeruimd, het was een theater van natte kussens, grote plassen op het terras en een heus ‘sinkhole’ voor de voordeur. Eigenlijk was het best een chaos, een gezellige chaos dat dan weer wel. Vandaag kregen we deze recensie onder ogen, Tess had een hele leuke dag gehad, en wij ook.

 

Thanks Tess, Thanks girlslove2travel.com

x

Gelukkig kwam Larry Kook ook voorbij.

_DSF8872

Regen Scheveningen Larry Kook

_DSF8866

_DSF8847