Wat een week!

Man, Man, Man. Wat is er de afgelopen dagen een werk verzet, en wat was dat leuk. Nog geen drie weken geleden hebben wij de sleutel gekregen van ons nieuwe ‘strandhuis’.

Wij zijn super trots op THE FAT MERMAID, en nog veel trotser op het geweldige team dat er voor gezorgd heeft dat er een tent staat waar wij allemaal blij van worden. Zonder Jarno was er geen zaak, zonder Dave geen gas, water en afvoer, zonder Youri geen werkend apparaat, zonder Henk geen gelakte muren, zonder Han geen transport, zonder Hans geen stroom. Het hele klus-team op Poeldijk en op het strand; Joppe, RutgerKim, Ben, Joost, Joelle, Jeroen, Marianne, Thijs, Roel, Jan-Willem, Daniel, Brent, Koen, Gerben, Michel, Laura, Marjon, Rik, Eric, Steef, Elo, Gert-Jan, Robin, Michiel, Elie, Elwin, Bart. En natuurlijk de vaste strandboeven die het hele seizoen bij ons zijn; Milan, Iris, Esmay, Jacob, Keoma, Curvin, Tommy, Lau, Aroni, Sebas, Steef, Daan, Thalita, Annemiek, Melanie, Lisa, Nicola, Marlon, Naomi, Juan. En natuurlijk alle leveranciers (DE KIJM EN ZONEN) die mee gingen in onze hectiek, en ervoor hebben gezorgd dat wij woensdag helemaal klaar stonden om open te gaan.

Zaterdag was het eerste feestje met Tabass-Co en dat was leuk! Zondag was een gezellige drukke dag, met hier en daar wat opstart probleempjes, maar hopelijk is iedereen met een glimlach op zijn gezicht naar huis gegaan.

Ondertussen gaan wij gewoon door met het nog gezelliger maken van de tent, er komen meer hoekjes, nieuwe playlistjes, lekkere daghappen, buitenhaardjes, een veranda en uit de wind plekjes.

We hopen je snel (weer) te zien bij The Fat Mermaid!